Поръчай по телефона

NEW BALANCE

Маркови и оригинални маратонки New Balance

Идеята за създаването на компанията New Balance принадлежи на 33-годишния имигрант от Англия, Уилям Райли, който работи като сервитьор,който е бил много уморен от неудобните обувки. Затова той иска да разреши този проблем и в същото време да помогне на всички други хора, които  прекарват много време на крака.

NEW BALANCE – ПРОСТО НЕУСТОИМИ

Базираният в Бостън лейбъл New Balance работи под мотото „Ние сме родени да се движим“ от основаването на компанията през 1906 г. Въпреки своята богата на събития история на компанията, компанията се придържа към своите убеждения и се утвърди като абсолютен световен играч последните 100 години на спортната сцена. New Balance произвежда облекло и обувки изключително в собствените си фабрики, което означава, че марката отговаря на най-високите стандарти за качество и собствените си изисквания за първокласна изработка и функционалност.

ПОКОРЯВА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА СПОРТНИ СТОКИ

New Balance постигна окончателния си пробив като производител на спортни стоки през 1960 г. Те изведоха маратонките на пазара. Обувката не беше нищо по-малко от революция: това бяха първите маратонки с оребрена подметка – за по-добро сцепление и по-удобно бягане. Марката предлага тракера с различни ширини. Всяка обувка е идеално съобразена с клиента. Нов индивидуализъм. Легендарният „N“ като логото на обувките на марката се появява за първи път през 1976 г. на New Balance 320. От този момент отличителният „N“ е символът за най-добрите обувки по качество, функционалност и подходящи за всяка ситуация.

Фитнес Маратонки

С настъпването на фитнес бума през 1980-те, спортният производител направи скок на улицата. Обувките й вече не познаваха никакви граници. Спорт и начин на живот комбинирани. Емблематичният New Balance 574 (или ML574 за мъже и WL574 за жените), проектиран като маратонка за бягане, стана част от zeitgeist като маратонка. Художниците носеха 574 точно като моделите на модни ревюта в Париж заради класическия ретро дизайн и екстравагантните цветови комбинации. През 2018 г. New Balance 574 отпразнува 30-ия си рожден ден с преиздаването на класическия сив цвят.

Други известни модели на американската марка станаха популярни, добре познати и успешни благодарение на забележителна подкрепа. Сред тях, например, New Balance 1500, който се носеше редовно от бившия президент на САЩ Бил Клинтън по време на неговото бягане. За New Balance това беше най-добрата реклама на обувката им за бягане. New Balance също използва тази връзка между New Balance и президента през 2012 г. За предизборната кампания на Барак Обама марката разработи свой собствен New Balance 990 с бродирано име на президента. В New Balance те се гордеят с произхода си и с една от малкото марки, които все още са „Произведени в САЩ“. Това надписване може да се види и на езика на различни модели.

Наследник на New Balance 990, 992, получи точно толкова популярност от известен потребител, който се представи на обществеността с обувките на тази марка. Стив Джобс винаги носи едно и също облекло в легендарните си презентации на новите разработки на марката Apple, която стана също толкова легендарна. Черен суичър, дънки 501 Levis и сив велур New Balance 992. Неговото медийно и публично присъствие направи обувките бързо иконите Ню Баланс.

NEW BALANCE – повече от устойчив

НЮ БАЛАНС подкрепя спортисти, мъже и жени, които трябва да се представят най-добре всеки ден. По същия начин амбициозните ежедневни спортисти, които се стремят към нов личен рекорд, управляват първото си бягане на 5 километра или просто искат да възприемат активен начин на живот. Обувките и дрехите за бягане New Balance ви дават стил и функционалност. Единственото, което остава да направите: започнете да ходите. Кое състезание по бягане би паснало по-добре на поговорката „никога да не спирам“ от маратон? Марката е официален доставчик на TCS New York City Marathon от няколко години. Състезанието за бягане е едно от най-големите по рода си и хиляди бегачи искат да се регистрират отново всяка година. Спортният производител оборудва тези мъже и жени със собствена колекция, която излиза в класическите цветове на американското знаме, червено, бяло и синьо. Маратонът в Ню Йорк, заедно със състезанията в Бостън, Чикаго, Лондон и Берлин, е един от основните световни маратони.

От 1941 г. New Balance произвежда и обувки и облекло за други спортове като бейзбол и тенис. В последния спорт марката получи много внимание на легендарния турнир на Уимбълдън през 2019 г. Американската марка дължи това на незабележимото име на 15-годишна тийнейджърка Кори Гауф. Младият тенисист получи уайлд кард за квалификационния турнир за Уимбълдън късно. С впечатляваща разходка спортистът скоро стана най-младият играч в историята на Open, който се класира за пелотона. С други много силни изпълнения и невероятна умствена сила тя стигна до осминафиналите. Само там тя се провали заради по-късната победителка на Уимбълдън Симона Халеп.

ВАШИЯТ НОВ ОНЛАЙН СТИЛ НА БАЛАНСА В SPORTFASTER

Зала, асфалт или пътека? Приспособете обувките си към ситуацията и вашите спортни нужди, при което нашата селекция от артикули New Balance в спортния магазин на Keller ще ви помогне с голямо разнообразие. Модно и функционално координирано, подходящото спортно облекло ще внесе повече радост в активния ви начин на живот. Намерете правилните маратонки за бягане New Balance и съберете любимия си тоалет за бягане, фитнес или тенис! В допълнение към трите спорта, в нашия магазин New Balance ще намерите и различни маратонки, включително гореспоменатите WL574 за жени и ML574 за мъже.

ЗАРЕДИ ОЩЕ
preloader