Поръчай по телефона

ASICS

Маркови и оригинални маратонки Асикс

Маратонки за мъже, жени и деца Asics на неустоми цени в онлайн магазин SportFaster.

Разнообразие от оригинални маратонки Asics ще откриете online в SportFaster

Asics (Asiks) е японска марка за спортна екипировка. Asics произвежда професионални спортни обувки и аксесоари за различни спортни дисциплини: футбол, джогинг, нетбол, тенис, бадминтон, скуош, бойни изкуства, голф, лека атлетика, волейбол, баскетбол, мажоретки и много други. За да развият перфектната маратонки, инженерите на марката внимателно измерили краката на повече от 20 000 японски спортисти. Изпълнението на Asics е обявено за най-доброто четири пъти (през 2005, 2007, 2008 и 2009), според най-престижната спортна публикация в света, в света на бегачите. От 1964 г. марката присъства на всички олимпийски игри.

ASICS ЗА БЕГАНЕ, ОБУЧЕНИЕ И ТЕНИС

В резултат на сливането с GTO Sports Nets & Sportswear, през 1977 г. се появи ASICS Corporation, която впоследствие успя да постави допълнителни етапи по отношение на разработването на продукти. За разлика от други световни играчи на пазара на спортни обувки, ASICS се утвърди предимно като марка за спортни маратонки. За тази цел ASICS усъвършенства точността на прилепване на своите маратонки, като измери 20 000 крака на спортисти. Освен това ASICS разработи обувки за бягане, специално за жени през 70-те години. С изобретяването на системата за омекотяване GEL през 1985 г., която със своето отклоняване на вертикалната сила на удара в хоризонталната равнина, представлява основата за всички съвременни маратонки за бягане и до днес. ASICS отново демонстрира своя пионерски статус по отношение на научните изследвания и разработките.

С GEL Kayano (1994) и GEL Cumulus и GEL Nimbus, компанията успя да разработи вероятно най-популярната и най-продаваната серия обувки за бягане за всички времена през последните няколко десетилетия. Успоредно с тази специализация във функционални спортни обувки, компанията разшири и цялата си продуктова гама. Така че днес вие също сте добре посъветвани с функционални първокласни спортни облекла от ASICS за областите на бягане, тенис и тренировки.

СПОРТНИ СТОКИ ЗА АМБИЦИОНЕН СПОРТ

В допълнение към амбициозните хоби спортисти, спортистите от световна класа, разбира се, и до днес се доверяват на марката с „тигровите ивици“ на обувките. 16-кратният победител от Големия шлем Новак Джокович разчита на тенис обувки от ASICS в допълнение към пъргавата си работа с крака. Заедно с компанията той напълно съобрази настоящата си обувка с нуждите на тенисист. На обикновен език, те комбинираха максимална стабилност, лекота и гъвкавост, за да поддържат оптимално своя пъргав стил на игра.

През годините компанията се сбогува с друг от мотото на основателя на компанията Оницукас „Чувството бие външния вид“, без да губи от поглед оптималната функция на своите продукти. Днес ASICS все повече разчита на по-модерен дизайн на спортното си облекло, за да вземе предвид и настоящата тенденция в спортното отдих. В днешно време можете да намерите много продукти на ASICS в категорията улично облекло, докато други се възползват от общата ретро вълна на модната сцена. Преди всичко култовата маратонка Onitsuka Tiger Mexico 66, която в момента можете да намерите по-често на улицата, отколкото в спортната зала. Всъщност, Mexico 66 е най-продаваната обувка на марката, въпреки успеха на ASICS Nimbus или ASICS Cumulus. Затова не е чудно, че наскоро ASICS успя да спечели добре обучена икона на стил за своите екшън кампании в актьора Elyas M’Barek.

КУПИ ОНЛАЙН ОТ SPORTFASTER

В онлайн магазина на SportFaster ще намерите много висококачествени спортни стоки ASICS, които оптимално подкрепят атлетичните ви постижения. Независимо дали бягате, играете тенис или тренирате фитнес, с продуктите на ASICS вие сте перфектно оборудвани и винаги ще можете да извикате върхови постижения.

ЗАРЕДИ ОЩЕ
preloader