Поръчай по телефона

PUMA

ПУМА – НА ВЪРХА  С ТОП МАРАТОНКИ

PUMA бързо се превърна в един от най-големите производители на спортни стоки в света, оборудвайки например Пеле, Диего Марадона и Лотар Матеус, най-добрите футболисти някога, събрали няколко световни шампионски титли със спортни обувки на надарени крака. По това време той показа как с нетърпение Рудолф Даслер вече мисли в епоха, която беше малко осеяна с маркетинг и реклама. На въпрос на журналист дали PUMA плаща на играчите, които екипират, той каза: „Имаме активни спортисти като контактни хора. Рекламата е скъпа и никаква реклама не е още по-скъпа. Това е старо правило на фермера.“

Но производителят не само е оформил футбола като доставчик през няколко епохи: ковката от Франкония се е утвърдила и като истински глобален играч в леката атлетика. Първата компания, заложила на вулканизирани подметки. През 1954 г. Хайнц Фютерър подбива световния рекорд на Джеси Оуенс, който преди е бил смятан за непобедим, в Япония, преди легендата на немския спринт Армин Хари да спечели злато в PUMA на Олимпийските игри през 1960 г. в Рим. И тогава дойде „Светкавицата“. Светкавично Юсейн Болт взриви всички възможни измерения на тартановата писта. Винаги в маратонки за бягане PUMA. Той разби най-важните световни рекорди и влезе в книгите по история по време на кариерата си като един от най-великите спортисти на всички времена. Неговият шедьовър: 100-те метра за 9,58 секунди на Мондиал 2009 в Берлин. Това съответства на скорост от 37,58 км / ч – но недостатъчно, за да избяга от напълно пораснала голяма котка. Puma постигат максимална скорост до 72 км / ч. И все пак: световен рекорд за вековете?

Онлайн маратонки и анцузи PUMA от SPORTFASTER

Нищо чудно, че професионалните и хоби спортисти разчитат на марката заедно с планинския лъв, когато става въпрос да извлекат максимума от себе си. Защото: Освен футбол и лека атлетика, франконците обхващат и всички други спортове с продуктовата си гама. Под мотото „Завинаги по-бързо“, компанията се ангажира в продължение на 70 години да бъде „най-бързата спортна марка в света“ с най-бързите спортисти. „Завинаги по-бърз е винаги първи, никога втори, никога трети“.

Чарлз Джонсън, глобален директор за иновации в PUMA, обобщава собственото си твърдение като иновативен лидер:

„Лесната част е да мечтаем какво може да бъде. Истинската работа започва да измисля как да го свърши.“

Лесно е да мечтаете за едно нещо, но работата започва само когато трябва да се разбере как искате да постигнете целта си.

И за 2019 г. скоростта ще остане един от движещите мотиви в PUMA: производителят на спортни стоки ще работи с Porsche Design, за да проектира съвместна колекция спортни облекла. Porsche Design, която ще включва ексклузивни спортни облекла, обувки и аксесоари и ще бъде прелюдия към стратегическо партньорство. Спортната модна линия трябва да се превърне в уникална комбинация от начин на живот.

ЗАРЕДИ ОЩЕ
preloader