Поръчай по телефона

МАРКИ

СПОРТНИ МАРКИ

Над 2000 продукта на световни производители
Всички производители на спортни стоки в SportFaster са подбрани, защото нашите клиенти решават заедно с екипа на онлайн магазина ни, коя спортна марка е подходяща и за кой спорт. Ето защо аутлет магазина не само съхранява артикули от най-големите производители на спортни стоки в света Nike и adidas, но и спортно оборудване от по-малки, високо специализирани марки като Asics, Salomon, Reebok, New Balance, и др.. Ние редовно тестваме нови спортни стоки и следователно знаем точно най-добрите спортни марки за бягане на открито, зимни спортове, фитнес, колоездене и тенис. В нашия магазин ще намерите само известни спортни марки, които произвеждат висококачествени спортни стоки и чието оборудване е подходящо за всяко ниво на обучение и състезание.

ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА СПОРТНИ СТОКИ ОТ ЕВРОПА, АЗИЯ И САЩ

Гамата на СпортФастер включва много немски марки като adidas, Puma – с акцент върху спорта на бягане и на открито. Нашите италиански марки – включително Diadora, Joma или Sergio Tacchini, стоят преди всичко за отлични обувки, дрехи на открито и колоездене. Известни френски марки като Salomon, Lacoste, са добавени към нашата спортна гама от Франция.

Азиатските марки са представени от японските производители ASICS, Mizuno и Shimano.

Добре известни американски марки като Nike, The North Face, Under Armour, New Balance, Reebok, бяха представени в света на SportFaster. от САЩ. Американските спортни етикети се фокусират върху спортни обувки и спортни облекла.

100% ОРИГИНАЛНИ МАРКИ

В света на марките на SPORTFASTER е онлайн магазин за спортни марки за всеки вид спорт. Там ще намерите избраната от нас гама от оригинални маркови стоки от производителите на спортни стоки. Освен това, нашите експерти са събрали всички факти и всичко, което трябва да знаете за съответната спортна марка в информационен преглед. По този начин вие не само откривате нови неща за известни спортни марки, но и опознавате малки, добри спортни марки. Разгледайте нашите магазини, за да поръчате изгодни оферти, отделни артикули с отстъпка или спортни стоки от предишния сезон. Независимо дали са марки за трекинг, за бягане или за колоездене – в SportFaster ще намерите най-доброто оборудване за вашия спорт от всички производители.

ЗАРЕДИ ОЩЕ
preloader